vertalen

In welke situaties heb je een vertaler in het Engels nodig?

Tegenwoordig spreken de meeste mensen toch redelijk tot goed Engels? Dat klopt, juist dáárom zullen er situaties zijn waarin je een vertaler Engels nodig hebt. Bijvoorbeeld voor het vertalen van juridische en zakelijke documenten of sollicitatiebrieven en je cv. In de moderne tijden van nu is het namelijk veel eenvoudiger om overzees zaken te doen. Ook is het mogelijk dat je een nieuwe website hebt ontworpen en meer klanten aan wil trekken. Dan is het zeker geen slecht idee om je webpagina ook in het Engels aan te bieden. Engels is immers de derde meest gesproken wereldtaal en met uitbreiding in het Engels kan je veel meer mensen bereiken.

Hoe een vertaler in het Engels jou als ondernemer kan helpen

Als je een ondernemer bent, wil je jezelf uiteraard niet beperken tot de Nederlands/Vlaamse grens. Zeker met de mogelijkheden die het world wide web ons biedt, wil je daar gebruik van maken en internationaal gaan. Maar met die eenvoud om gemakkelijk met mensen uit allerlei landen zaken te doen gaat ook correspondentie in het Engels gepaard. En praten of informele correspondentie gaat meestal nog wel in het Engels. Het opstellen van formele correspondentie of officiële documenten daarentegen is iets wat je beter aan een professionele vertaler Engels over kan laten. Op deze manier ben je ervan verzekert dat je stukken inhoudelijk van goede kwaliteit zijn. Zelf houd je meer tijd over voor jouw eigen expertise.

 Wanneer heb je als particulier een vertaler in het Engels nodig?

Stel, je bent op je vakantiebestemming verliefd geworden op een prachtig vakantiehuis. Je hebt de stap gezet en besluit het te gaan kopen. En alsof juridische documenten niet ingewikkeld genoeg zijn, is alles nu ook nog in het Engels geschreven! Van de onderhandse akten zoals het koopcontract en de aankoopvolmacht tot de notariële akte van levering. Omdat juridisch Engels al ingewikkeld is voor vakdeskundigen, is het voor gewone burgers helemaal moeilijk. Het geeft dan vast een geruststellend gevoel als je al jouw documenten kunt laten vertalen door een beëdigde vertaler. Zo hoef je je niet druk te maken over de dingen die je niet begrijpt en zal je geen belangrijke informatie over het hoofd zien. Jij gaat voor kwaliteit!

Een vertaler in het Engels voor verschillende situaties

Communiceren in het Engels hoeft nu dus helemaal niet meer spannend te zijn, laat het over aan de professional. Omdat er altijd wel een vertaler Engels is die aansluit bij jouw behoeften maakt het niet uit wat je wil laten vertalen. Wil je van het Nederlands naar het Engels vertalen? Of van het Engels naar het Nederlands? Nu is het moment waarop jij het best contact kan zoeken met een vertaler Engels. Een vertaler neemt jou het werk uit handen en levert een tekst of document waar je wat mee kan. Vraag een offerte aan bij JK Translate voor de vertaling die jij nodig hebt. Met de professionele vertaling is tevredenheid gegarandeerd.